DirSys Akademin

Utvecklas med oss!

Connect

DirSys Akademin

Att ta vara på all den kunskap, innovativa idéer och engagemang som ni studenter besitter är väsentligt för vår framgång.

Därför har vi på DirSys vår egen akademi som ansvarar för att hålla kontakten med universitet och högskolor. Detta sker genom deltagande på mässor, föreläsningar, vårt traineeprogram samt möjlighet för examensarbete.

 

Traineeprogram

Vårt traineeprogram är en anställning som fokuserar på utbildning och mentorskap, där du får möjlighet att utvecklas till en självständig konsult inom något av våra affärsområden. Vårt traineeprogram riktar sig till nyexaminerade IT-studenter. 

Traineeprogrammet sträcker sig över en tolvmånadersperiod och är uppdelat i två faser. Under den första perioden kommer du gå bredvid din mentor, för att i andra delen i större utsträckning få utföra arbete på egen hand. Du får även möjlighet att delta i utbildningar och bedriva självstudier för att fördjupa kunskapen inom området.

När ansökan är öppen hittar ni Traineeprogrammet under lediga jobb. Connecta med oss för att inte missa möjligheten!

​Examensarbete

Vi erbjuder möjligheten att göra examensarbete hos oss på DirSys! Om du har en egen idé för ett examensarbete inom något av våra områden är du välkommen att kontakta oss. Vi ser gärna att du har en idé som vi sedan utvecklar tillsammans för att hitta ett förslag som är intressant både för dig och för oss. 

 

Se våra lediga jobb
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor