Avdelning

Utveckling

Connect

Connect

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Alla jobb

En dag som Elias Wennersten, Applikationskonsult på DirSys:

8:00 | Kommer till jobbet. 

Startar kaffemaskinen och sätter mig vid datorn. Kollar igenom mailen och Teams om det har hänt något nytt, sen ser jag över vilka möten jag har och lägger upp en plan för dagen.

9:00 | Dags för kundmöte. 

Vi diskuterar vad kunden vill vidareutveckla i DIGframe och hur vi kan anpassa verktyget till deras arbetssätt. Det här tycker jag är väldigt roligt, att få bolla idéer med kunden och sen hitta nya sätt att möta deras behov. 

10:00 | Jobbar vidare.

Efter kundmötet så jobbar jag utifrån feedbacken jag precis fått av kunden. Jag försöker lösa deras önskemål som uppkom under mötet och arbetar fram ett förslag som jag kan presentera på nästa möte.

12:00 | Det är dags för lunch! 

Jag värmer matlådan och äter tillsammans med kollegorna. Lunchen avslutas alltid med en omgång Mario Kart med kollegorna i soffan. 

13:00 | Dags för en demo.

Jag presenterar DIGframe för en ny kund. Jag gör samtidigt en behovsanalys av kunden för att på bästa sätt kunna visa hur vi kan uppfylla deras önskemål. 

15:00 | Jag håller en DIGframe-utbildning.

Håller i utbildning för en kund och lär dem hur de kan arbeta mer effektivt i vårt verktyg utefter deras arbetssätt och svara på frågor som uppkommit.

17:00 | Dags att packa ihop.

Jag är klar för dagen och det är dags att gå hemåt.

Att arbeta på DirSys

DirSys agerar som rådgivare för kunder inom offentlig och privat sektor.  Vi har ett tydligt mål att alla våra kunder och uppdragsgivare ska vara referenser till oss, något som vi lyckats med sedan starten. Vi uppnår målet genom att överträffa våra kunders förväntningar. Vi eftersträvar utmanande, utvecklande och prestigefyllda uppdrag.

På DirSys råder en utpräglad vi-känsla som innebär att vi stöttar varandra i arbetet och utvecklas tillsammans. Genom tydliga gemensamma visioner utvecklar vi även bolaget i sin helhet.   

Varför jobba med oss?

Som anställd på DirSys agerar vi professionellt, med stor integritet, och vi utför våra uppdrag med mycket hög kvalitet. Vi erbjuder en flexibel arbetsmiljö med frihet under eget ansvar.

  • Flexibel arbetstid

    På DirSys gillar vi inte stämpelkort! Vi kan erbjuda en modern arbetsmiljö med möjlighet att själv påverka sin arbetssituation.

  • Friskvård

    På DirSys gillar vi självklart friskvård och uppmuntrar våra medarbetare till olika träningsaktiviteter. Ett par gånger varje år erbjuder vi möjlighet till gemensamma gruppträningar. Utöver det ersätter vi medarbetarnas träningsaktiviteter så långt Skatteverket tillåter oss!

  • Pension och Privatvård

    Alla medarbetare omfattas av pensionsavtal hos Avanza och har även tillgång till privatvård via Euroaccident.

Första långgatan 20
41328 Göteborg Vägbeskrivning info@dirsys.com 031–757 00 88 Se sida

Stockholm

111 52 Stockholm Vägbeskrivning Se sida

Jobbar du redan på DirSys AB?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@dirsys.com
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor